Рекламата ще се скрие след 10 секунди

Топ модел дари Таки с втора рожба в Дубай

Митичният подземен бос Христофорос Аманатидис, който се укрива в Дубай от родното правосъдие, се е сдобил тайно с втора рожба. Моделът от близкото минало Боряна Шехтова е родила още един наследник на недосегаемия Таки, написа Струма БГ.

Естествено бременността на близначката, както и появата на втория наследник на Таки, е била пазена в пълна тайна дори и от малцината приятели в България, с които Боряна и сестра й Анна комуникират.

Както и първия път Шехтова е родила в Дубай, а за новия член на фамилията едва ли щеше да се разбере, ако бившата манекенка не се бе върнала наскоро в София. Боряна е отскачала инкогнито до столицата и по време на своята бременност. Редовни клиентки на един от ВИП салоните за красота в района на бул. „България“ издават, че са я засичали на разкрасителни процедури с видимо пораснал корем. За раждането красавицата се е върнала в Дубай, а от две-три седмици отново е в София, но не с Таки, а със сестра си Анна.

За сигурността на родилката и най-малкото бебе Аманатидис се грижат четирима души, на смени по двама. Единият е шофьор на Боряна, а другият в ролята си на бодигард не се отделя от нея и детето й на повече от метър.

Преди около две седмици изгората на Таки и слугите й са посетили дирекция „Български документи за самоличност“ на столичния бул „Мария Луиза“. Поводът е именно новият член на семейството. Заради раждането му в Дубай той е с двойно гражданство и именно изваждането на личната му карта е наложило майка му да го доведе у нас, макар още да е пеленаче и да се движи в специално бебешко кошче.Първородният син на бизнесмена с тъмно минало Христофорос Аманатидис, който се роди в началото на май 2015 г., носи името Александрос.

Както той, така и новото бебе се е родило в най-скъпата ВИП клиника в Дубай, в която раждането струва близо 20 хил. долара.В Дубай наследниците на Таки и по-голямата от двете близначки Шехтови са устроени от подземния бос като кралски особи. Твърди се, че фамилията живее в къща на изкуствения остров Джумейра. /пик, retro.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × 4 =